főoldal

Találatok

Kereső

Találatok a(z) „” kifejezésre:


Naptár: asztali naptártól a fényképes naptárig

Szeptembertől az emberek már keresgetik, hogy milyen ajándék lenne igazán megfelelő a karácsony alkalmából.

Kamion dekoráció a Mkk Logoistic Kft. részére

Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt kap a cégek marketing fegyvertárában a céges autók fóliázása.

Hogyan történik a vászonkép tervezése, nyomtatása?

Ki szereti az egyedi, személyre szabott, lelket melengető szeretettel adott ajándékot? Szerintem nem is szükséges megválaszolnunk a kérdést. Természetesen mindenki. 

Péntek Csaba asztalos részére logó és póló tervezés

Régebben a nagyobb cégek kiváltsága volt az egyedi céges pólók, ingek és formaruhák alkalmazása. Néhány éve a kisebb vállalkozások tulajdonosai is rájöttek, hogy a céges pólók használata igazán kifizetendő marketing eszköz.

Hogyan érdemes posztolni az üzleti Facebook oldalunkra?

Emlékszem még a Facebook oldal megjelenésére Magyarországon. Néhányan kérelmeztek meghívót, majd meghívták barátaikat. Szépen lassan a felhasználók száma emelkedett. 

Termékkatalógus a Kiskun Táp részére

A Deep Field csapata már a kezdetektől foglalkozik kiadványok és termékkatalógusok elkészítésével. Néhány héttel ezelőtt egy megkeresés érkezett cégünkhöz a Kiskun Táp-tól mely háztáji és ház körüli állatok tartásával kapcsolatos termékeket forgalmaz.

A névjegykártya készítés folyamata

A névjegykártya már régóta egy igen hasznos értékesítő eszköz. Átadhatjuk egy megbeszélés után, egy rendezvényen vagy akár egy üzleti fogadáson is. Számos dolgot kell tudnunk róla. Mostani írásunkban ezeket a szempontokat mutatjuk be.

Plakátok, poszterek, hirdetőtáblák

Céget, szolgáltatást vállalkozást hirdetni több féle képpen lehet, ha nem szeretnénk elaprózni érdemes a plakátok, poszterek világában szétnéznünk.

Céges molinó szerepe egy vállalkozás életében

A molinó, másnéven reklámponyva, cégünket, szolgáltatásainkat hirdethetjük vele. Molinókkal bárhol találkozhatunk közterületeken, rendezvényeken illetve épületeken is. Mind kültéri, illetve beltéri, sőt még digitális formája is van, ezeket bannereknek hívjuk.

Egyedi könyvnyomtatás a 4.B osztály részére

Az egyedi könyvek készítése, nyomtatása mindig is a szívünk csücske volt a Deep Fieldnél. Számos projektben vettünk már részt a tervezéstől a teljes nyomtatásig. Az idei évben azonban egy tényleg különleges könyvet kellett végső formába önteni, amiről most részletesen írni fogunk.

Dekor autófólia, autómatrica: kérdések és válaszok

A Deep Field nyomdai és grafikai ügynökséghez egyre több árajánlatkérés érkezik dekor autómatrica, autófólia és kamionmatrica témakörben. 

Vászonkép, több részes falikép: kérdések és válaszok

Mikor elérkezik egy közeli barátunk, szerettünk születésnapja, névnapja vagy közeledik a karácsony, számtalanszor felmerül bennünk a kérdés, hogy mit adjunk ajándékba.

Autómatrica és autódekoráció készítés a Taki autómentő részére

Autódekorációhoz, autó matricázáshoz keres grafikai vagy nyomdaipari vállalkozást? A Deep Field mostani bejegyzésébe a Taki autómentő matricázásának teljes folyamatát mutatjuk be.

Nyomdaipari marketing eszköz, amely segít a helyi vállalkozásoknak

Az elmúlt években számtalan vállalkozásnak nyújtottunk grafikai és nyomdaipari segítséget térségünkben. A megkeresések során gyakran elhangzik az a kérdés, hogy „ Milyen nyomdaipari marketing eszközöket használnak más helyi vállalkozások? ”.

Kamiondekoráció, kamionmatricázás: kérdések és válaszok

Kamiont szeretne fóliáztatni, matricáztatni? A Deep Pfield nyomdai és grafikai studió vállalja a kamionmatricázást és fóliázást. Mostani írásunkban erről ovashat részletesen.

5 egyedi fényképes ajándék karácsonyra

A szeptemberi időszak második felében minden emberben el kezd motoszkálni a gondolat, hogy mit vegyen barátainak, szüleinek, gyermekeinek karácsonyra. 

One Way Vision fólia: kérdések és válaszok

Az elmúlt évek során egyre divatosabb fóliák kerülnek be a hazai reklámhordozók palettájára. Az egyik ezek közül a One Way Vision névre keresztelt fólia.

Mire figyeljünk, ha céges pólót rendelünk a vállalkozásunk részére?

Tartalomjegyzék Céges póló, mint marketing eszköz Milyen anyagú pólóra érdemes nyomtatni? Milyen motívumokat érdemes rányomtatni egy céges pólóra? Hogyan zajlik a céges pólók megrendelése? 

A precíz grafikai tervezés néhány egyszerű lépése

TartalomjegyzékÚtmutató grafikusoknak, marketingeseknek, hogyan könnyítsd meg a munkád és spórolj időt.Grafikai szoftverekről, online, offlineMagam tervezzem, vagy inkább egy gyakorlott tervezővel egyeztessek az elképzelésemről?

Mire figyelj, ha óriásplakátot szeretne a céged készíttetni?

Az elmúlt évek során egyre többen temették a marketinges szakemberek közül az óriásplakátokat.

Minden, amit a projekttábla készíttetésről, megrendelésről tudni érdemes!

A különböző pályázatok megnyerésével a nyertes pályázónak projekttáblát kell készíttetnie megadott formai követelmények szerint, melyet a projekt megvalósulásának helyszínén, jól látható helyre ki kell helyezni.

Milyen marketing eszközök megvalósításában tud segíteni egy nyomda?

Milyen marketing eszközökkel tudja támogatni egy nyomda a vállalkozások életét. Cikkünkben a plakáttól a névjegykártyán át a kiadványokig mindenről szót ejtünk.

A szövegírás jelentősége a marketingben

Milyen a jó szövegírás a marketingben? Mostani írásunkban összeszedtünk néhány hasznos gondolatot a marketing szövegírás témában.

Milyen egy jó céges weboldal?

Milyen egy jó céges weboldal? Írásunkban bemutatjuk, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie egy weboldalnak, hogy sikeres legyen a látogatók körében.

A márkaépítés alapvető elemei

Mikor egy vállalkozás elindul az útján, a legtöbb esetben még nem is gondolnak a cég brand elemeire a tulajdonosok.

A POS Anyagok szerepe és jelentősége a Kiskereskedelmi Környezetben

A POS anyagok olyan marketingeszközök, amelyeket a kiskereskedelmi egységek használnak a vásárlók figyelmének felkeltésére és a termékek vagy szolgáltatások népszerűsítésére.

A beltéri plakátok készítésének 5 kulcsfontosságú szempontja

beltéri plakátok hatékony készítése a marketing és reklám világában rendkívül fontos.

A gyógyszertáraknál alkalmazott nyomdaipari eszközök

A gyógyszertárak különféle marketingeszközöket alkalmaznak annak érdekében, hogy vonzóbbá tegyék üzletüket, tájékoztassák a vásárlókat és kiemeljék szolgáltatásaikat. 

Könyvkészítés, könyvnyomtatás tudnivalói

A könyvkészítés egy hosszú és bonyolult folyamat, amely magában foglalja a történet megírását, a szerkesztést, a formázást, a borítótervezést és a nyomtatást.

A nyomdaipari termékek varázsa

A nyomdaipari termékek különleges kategóriát képviselnek az üzleti világban, mivel egyszerre ötvözik a kreativitást és a fejlett technológiát.

A Public Relations szerepe és jelentősége a vállalatok számára

A Public Relations (PR) a vállalatok és más szervezetek számára kiemelkedő fontosságú terület, amely a vállalati kommunikáció és az üzenetek megfelelő közvetítése révén segít megteremteni és fenntartani a pozitív megítélést a különböző közönségek körében.

Hat lépés a hatékony plakáttervezéshez

A plakáttervezés művészete és tudománya egyaránt izgalmas kihívásokat tartogat. Egy jól megtervezett plakát nem csupán információt közvetít, hanem figyelemfelkeltő és emlékezetes is.

Miért fontos a céges logó egy vállalkozás életében?

A céges logó az egyik legfontosabb eszköze egy vállalkozás arculatának és identitásának.

Milyen a jó céges szlogen?

Termékek és szolgáltatások tömkelege között a cégeknek szükségük van valamire, ami kiemeli őket, megkülönbözteti őket és belevési a vállalkozás üzenetét az emberek emlékezetébe.

Milyen ajándéktárgyakat használnak az üzleti életben?

Az ajándéktárgyak az üzleti életben fontos szerepet játszanak. Az üzleti ajándékok gyakran használják üzleti kapcsolatok erősítésére, ügyfelek megtartására, új üzleti lehetőségek előmozdítására és a céges brand népszerűsítésére. 

Milyen arculati és marketing elemeket tud használni ma egy kisbolt?

Egy kisebb bolt arculati elemei fontosak lehetnek a vállalkozás sikerének és az ügyfelek vonzásának szempontjából. 

Milyen az ideális üzleti kirakat?

Az üzleti kirakat az egyik legfontosabb eszköz egy vállalkozás arculatának és vonzerejének építésében.

Milyen nyomdaipari eszközökkel jelenhetünk meg egy szakmai kiállításon?

A szakmai kiállításoknak fontos szerepük van az üzleti világban, és számos előnyt kínálnak mind a kiállítóknak, mind a látogatóknak. 

Milyen nyomdaipari marketing eszközöket használnak a bankok?

A bankok számára a nyomdaipari marketing eszközök különféle módon segíthetnek az ügyfélszerzésben, ügyfélhűség építésében és a szolgáltatásaik népszerűsítésében. 

Nyomdaipari termék, amik az autószalonok használnak

Autószalonok az autóipar izgalmas központjai, ahol autók világa és technológiai csodák találkoznak. 

Roll Up készítés - Hatékony reklámeszköz a vállalkozások számára

A vállalkozások számára elengedhetetlenül fontos, hogy hatékony reklámeszközöket alkalmazzanak annak érdekében, hogy növeljék a márka láthatóságát és vonzzák az ügyfeleket.