főoldal Blog nyíl

5 egyedi fényképes ajándék karácsonyra

5 egyedi fényképes ajándék karácsonyra

5 egyedi fényképes ajándék karácsonyra

A szeptemberi időszak második felében minden emberben el kezd motoszkálni a gondolat, hogy mit vegyen barátainak, szüleinek, gyermekeinek karácsonyra. Mostani írásunkban 5 egyedi fényképes karácsonyi ajándékot mutatunk meg, amivel a legtöbbször kedveskedni szoktak egymásnak az emberek. Ezt a listát azok alapján állítottuk össze, amit mi a Deep Field grafikai és nyomdaipari vállalkozásnál tapasztalunk.


Egyedi fényképes családi naptár


Egyedi fényképes családi naptár


A karácsony egyik közkedvelt ajándéka az egyedi fényképekből összeállított családi naptár. A legtöbbször hölgyek rendelik meg a nagyszülők és férjek részére. Nem kell hozzá más, mint néhány minőségi családi fotó a gyerekekről, családról és ezek után egy egyedi sablonba helyezve, minőségi fotónyomtatóval elkészítjük. Egy spirálozás és készen is van az egyedi ajándék, mindez költséghatékony áron.


Tipp: Ha van rá mód és lehetőség, ne mobiltelefonos képeket válogassunk össze a naptárhoz! Törekedjünk a nagyfelbontású képek alkalmazására.


Poszter, mozaik poszter


Mostanában egyre többen választják az ajándékozás ezen formáját karácsonykor. A minőségi poszterek bármilyen méretben nyomtathatók és tökéletesen használhatók lakásdekorációnak is. A legtöbb esetben fiatalok szokták megrendelni egymásnak. Témáját tekintve egy megörökített élményt szoktak poszteren megeleveníteni. A mozaik poszter a tavalyi évben kezdett újra divatba jönni, mert ennek segítségével számtalan pici élményrészletet lehet megjeleníteni egyetlen egy képen. Árát tekintve elmondhatjuk, hogy kedvező áron, egyedi ajándékot tudunk adni szeretteinknek!
Tipp: Kizárólag nagyfelbontású, jó minőségű fotóból készítessünk poszter, mert ez tudja visszaadni az átélt élményeket!


Egyedi fényképes bögre


Az elmúlt két esztendő egyik sláger terméke volt az egyedi fényképes bögre. Nem szükséges hozzá más, mint egy jó minőségű fotó, egy frappáns rövid szöveg és már meg is van az egyedi ajándék karácsonyra. A megrendelőink között legtöbbször az anyukákkal találkozunk, de egyre több apuka is ilyen jellegű ajándékban gondolkodik. Az esetek többségében gyerekeknek és szülőknek szokták választani a fényképes bögréket.
Tipp: A fényképes bögrék esetében a minőségi fotó mellett fontos, hogy olyan rövid szöveget írjunk mellé, ami az ajándékozott egyik pozitív tulajdonságára utal. Pl: A legjobb sütiket készítő nagymama, A mi erős apukánk, A legjobb puszit adó anyuka stb.


Egyedi fényképes bögre


Egyedi fényképes póló


A ruhanemű az egyik leginkább választott ajándék karácsonykor. A pulóvertől kezdve a nadrágon át egyéb kiegészítők sorát adják az emberek egymásnak. Körülbelül öt évvel ezelőtt megélénkült a kereslet az egyedi készítésű pólók iránt. Mi magunk is ezt tapasztaljuk, mert számtalan megkeresés érkezik hozzánk november elejétől az egyedi fényképes és feliratozott pólók iránt. Ez tökéletes ajándék a család bármelyik tagjának.
Tipp: Az egyedi fényképes póló készítésnél mindig figyeljünk arra, hogy kizárólag nagyfelbontású és jó minőségű fényképet válasszunk. Mielőtt leadjuk a megrendelést, mindig kérdezzünk rá a póló anyagára. Mi a Deep Fieldnél kizárólag pamut pólókat használunk számtalan színben annak érdekében, hogy a megrendelő több lehetőségből tudjon választani.


Vászonkép, vakrámázott vászonkép


vászonképek igen kelendőek napjainkban karácsonykor, de egyéb más alkalmakkor is. Egy jó fotóval, akár a lakásunk központi dísze is lehet. Cégünknél legtöbbször a hölgyek rendelnek ilyen jellegű ajándékot, mert elmondásuk alapján ez egyedi és bármikor visszaidézi azt az adott pillanatot, amit átéltek. A vászonképek előnye, hogy időtálló és számtalan méretben megrendelhető. Témáját tekintve esküvői képet, átélt közös élményt, természetképeket vagy egy jeles eseményt szoktak rajta megjeleníteni. A vászonképek esetén érdemes megemlíteni, hogy van egyrészes és többrészes falikép, ami tökéletes ajándék bárki számára karácsonykor.
Tipp: A vászonképek megrendelésekor mindig figyeljünk a jó minőségű kép mellett arra, hogy hova szeretnénk felakasztani. Mindig a kiválasztott hely ismeretében válasszunk méretet. Mivel számtalan mérte áll rendelkezésünkre, ezért nem kell attól félni, hogy nem találunk ideális méretű vászonképet a lakásba.


Egyedi ajándék karácsonyra


Egyedi ajándék karácsonyra


Cégünknél mindenki családos ember. Pontosan tudjuk, hogy mennyire megterheli a családi költségvetést a karácsonyi ajándékozás. Mostani írásunkban ezért próbáltunk olyan tippeket adni, amelyek egyediek, de megfizethetők. Az egyedi fényképes ajándék nem tartozik a sablon kategóriába és ideális választás bárki számára karácsonykor. Ha ön karácsonyi ajándékban gondolkodik, de szeretne valami egyedit adni a barátoknak, rokonoknak, családtagoknak, akkor keressen minket bátran elérhetőségeinken keresztül. Igyekszünk olyan tanácsot adni, aminek mindenki örülni fog a szeretet ünnepén.