Telefon: +36 77-481-768 | E-mail: info@deepfield.hu | Cím: 6120 Kiskunmajsa, Félegyházi út 45.

Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt kap a cégek marketing fegyvertárában a céges autók fóliázása. Érthető, mert egy ingyenes reklámhordozó és bármerre is jár, láthatóvá teszi a cég brandjét. Azonban kevesen tudják, hogy napjainkban a nagyobb méretű autóknál is felmerült a fóliázás igénye a vállalkozások részéről. Most egy olyan projektről írunk, amit a Deep Field készített (kamion felmatricázása) egy kiemelt partnere számára.

kamion fóliázás deep field

A projekt

Az Mkk Logoistic Kft. profiljába az új és használt gépjárművek, valamint mezőgazdasági gépek szállítása tartozik az Európai Unió területén. Néhány hónapja a cég menedzsmentje úgy döntött. hogy az autószállításhoz használt járműveket el kell látni a cég logójával és emailes elérhetőségével. A projekt pontos feladata az alábbi lett: a meglévő logó hatásos és esztétikus felhelyezése, elérhetőségek egyértelmű megjelenítése.

Munkafolyamatok

Tervezés folyamata
A Deep Fieldnél a feladatokat több szálon indítottuk el. A csapatunk egyik része a kamionról fotókat készített és pontos méréseket hajtott végre, hogy a tervezést előkészítése. A csapat másik része a fotók alapján több látványtervet dolgozott ki. Mindegyik látványtervet úgy készítettük el, hogy a grafikai elemek különböző elhelyezését változtattuk, illetve a színkombinációkat teszteltük. Miután a megbízó képviseltében eljáró ügyvezetők kiválasztották a végleges látványtervet, kezdődhetett a kivitelezés.

Nyomdai kivitelezés

Első lépésben a nyomdai fileok átellenőrzésére került sor. Közben megérkezett a nyomtatáshoz szükséges fólia. Következő lépésként megtörtént a kiválasztott elemek vágása. A grafikai elemeket Oracal 551-es magas minőségű, hosszú élettartamú fóliából vágattuk ki Roland Vp-540i solvent nyomtató/vágógép segítségével.

A matrica felhelyezése a kamionra

A kivágott és speciális eljárással elkészített matrica elemeket felhelyeztük a kamionra a látványtervek alapján. A matricák felhelyezése hat órát vett igénybe.
A teljes projekt kivitelezése a megrendeléstől számítva a végső felhelyezésig két hetet vett igénybe.

A cég menedzsmentje elégedett volt az elvégzett munkával. Autójuk most már viheti a cég hírét egész Európában.

Ha az Ön cégének autó vagy kamion matricázásra esetleg más nyomdai és grafikai munkára lenne szüksége vagy csak kérdése lenne, kérje ingyenes árajánlatunk.

Kertész László
Deep Field
Nyomtatás és grafika felsőfokon!