Telefon: +36-77-481-768 | E-mail: info@deepfield.hu | Cím: 6120 Kiskunmajsa, Félegyházi út 45.

Szolgáltatások

Grafikus

Grafikai szolgáltatások

Céges szórólapok, plakátok, névjegykártyák, levélpapírok, meghívók, kiadványok, roll – upok és egyéb termékek grafikai feladatainak professzionális kivitelezése.
weboldal készítés

Weboldal készítés

Vállalkozások weboldalának komplex kivitelezése. Igény szerint a szövegírást és a weboldal teljes keresőoptimalizálási feladatait is el tudjuk végezni.
molinó nyomtatás

Molinó készítés, Molinó nyomtatás

A Deep Fieldnél vállaljuk molinók grafikai tervezését, molinók nyomtatását és kivitelezését. Bővebb információt a szolgáltatásunkról a képre kattintva kaphatsz
Céges furgon matricázás

Autódekoráció, autófólia, autó és kamion matrica

A Deep Field grafikai és nyomdászati vállalkozás vállalja cégek részére kreatív autódekorációk, autómatricák tervezését és teljes kivitelezését.
meghívók

Meghívó, esküvői meghívó készítés, tervezés, nyomtatás

A Deep Field grafikai és nyomdászati vállalkozás vállalja cégek és magánemberek részére meghívók készítését különböző eseményekre.
roll-up készítés

Roll Up tervezés, Roll Up készítés

A Deep Field grafikai és nyomdászati vállalkozás vállalja cégek részére roll – up tervezését, nyomtatását, készítését különböző méretben.
Póló nyomtatás

Póló nyomtatás, munkaruha feliratozás

Póló nyomtatás egy darabtól. Ajándék póló vagy cégek részére egyenpóló munkaruházat nyomtatása. Kérjen ajánlatot most.
Nyomdai szolgáltatások

Nyomdai szolgáltatások

Szórólapok, plakátok, névjegykártyák, levélpapírok, meghívók, naptárak, roll – upok és egyéb termékek nyomdászati feladatainak professzionális kivitelezése.
Facebook

Facebook

Vállalkozások céges Facebook oldalának felépítését, kezelését, folyamatos tartalom marketingjét, hirdetés kampányainak menedzselését vállaljuk professzionális kivitelezéssel.
hirdető tábla

Megállító, cég és reklámtábla készítés

A Deep Field grafikai és nyomdászati vállalkozás vállalja cégek részére a megállító táblák, cégtáblák, reklámtáblák tervezését és teljes kivitelezését.
Könyvnyomtatás, könyvkészítés, könyvkötés

Könyvnyomtatás, könyvkészítés, könyvkötés

A Deep Field grafikai és nyomdászati vállalkozás vállalja könyvek nyomtatását, könyvek készítését, könyvek kötését.
Naptár: asztali naptártól a fényképes naptárig

Naptár tervezés, naptár készítés

A Deep Field grafikai és nyomdászati vállalkozás vállalja cégek részére különböző típusú naptárak tervezését, készítését különböző méretekben.
klasszikus vászonkép készítés

Vászonkép, falikép készítés

A Deep Field grafikai és nyomdászati vállalkozás vállalja cégek és magánszemélyek részére vászonképek, faliképek elkészítését több méretben.
Plakát

Poszter készítés

A Deep Field grafikai és nyomdászati vállalkozás vállalja cégek és magánszemélyek részére poszterek, fotó és fali poszterek készítését több méretben.
Kültéri dekoráció, cégér

Üzlet dekoráció, kirakat dekoráció készítés

A Deep Field grafikai és nyomdászati vállalkozás vállalja cégek részére kültéri és beltéri üzleti dekorációk, kirakat dekorációk tervezését, nyomtatását kivitelezéssel.

Hírlevél