Telefon: +36 77-481-768 | E-mail: info@deepfield.hu | Cím: 6120 Kiskunmajsa, Félegyházi út 45.

Az elmúlt években számtalan vállalkozásnak nyújtottunk grafikai és nyomdaipari segítséget térségünkben. A megkeresések során gyakran elhangzik az a kérdés, hogy „ Milyen nyomdaipari marketing eszközöket használnak más helyi vállalkozások? ”. Mostani írásunkban összegyűjtöttünk öt olyan gyakorlati eszközt, amely segít egy helyi vállalkozónak a boltját, szolgáltatását jobban megismertetni az adott településen vagy annak vonzáskörzetében.

1. Kültéri dekoráció

A kültéri dekoráció egy olyan eszköz, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a bolttal, üzlethelyiséggel rendelkező vállalkozások körében. Számtalan eleme létezik. Ezek közül néhány: molinó, kültéri tábla, eladó tábla, one way vision fóliázás, épületháló, cégér és társaik. A kültéri dekoráció közé lehet még sorolni például az autódekorációt egy étterem esetében is, ha az ételkiszállítást vállal.

Kültéri dekoráció, cégér

2. Autódekoráció, autófóliázás

Az elmúlt két év egyik legkeresettebb nyomdaipari szolgáltatása a helyi vállalkozások körében az autódekoráció készítés. Ennek a típusú eszköznek a marketing előnye a széleskörű láthatóságában rejlik. A céges autó, mint élő reklámfelület látható napi szinten a lakosság szeme előtt. Minél többször látunk valamit, annál biztosabb, hogy megjegyezzük a reklámpszichológiával foglalkozó szakemberek szerint. A Deep Field nyomdaipari és grafikai stúdiónál számtalan vállalkozásnak (pl: éttermek, víz-gáz szerelők, kútfúrók, burkolók, ácsok, gipszkartonozók, kereskedők stb.) tervezzük, nyomtatjuk és helyezzük fel autódekorációját a céges gépjárműre. Véleményünk szerint ez egy igazán jó ár érték arányú marketinges befektetés hosszú távon.

Autóreklám

3. Molinó készítés

A helyi vállalkozások egy része a céges molinót próbálja nélkülözni a marketing termékpalettából. Úgy gondolják, hogy erre nem igazán van szükség. Mi a beszélgetéseink során el szoktunk mondani, hogy a molinót nem szabad összekeverni az óriásplakáttal. A molinó anyaga időtálló, így bárhova elhelyezhető. A beltéri reklámozástól a kültéri figyelem felkeltésig tökéletes eszköz. Éttermek, lakberendezési és szaniter üzletek, különböző terméket áruló boltok előszeretettel hirdetik ezzel az eszközzel magukat az adott településen.

Molinó

4. Kirakat díszítése One Way Vision fóliával

Napjainkra egyre több cég gondolja úgy, hogy a vállalkozás üveg felületeit egyedi design elemként szeretné használni. Erre az egyik legalkalmatosabb nyomdaipari eszköz a One Way Vision fólia alkalmazása. Segítségével rövidtávú és hosszú távú kampányainkat is megjeleníthetjük a vállalkozás üveg felületein. Mire érdemes figyelni? Ez a típusú fólia minden esetben ragasztásos módszerrel kerül felhelyezésre, ezért érdemes a jobb minőséget választani. A helyi vállalkozások közül edzőtermek, gyógyszertárak, szépségipari vállalkozások, élelmiszeriparban tevékenykedő vállalkozások, bankok és pénzügyi intézmények alkalmazzák előszeretettel.

Kirakatfólia

5. Google Cégem fiók

Az ötödik marketinges elem nem igazán sorolandó a nyomdaipari marketing eszközök közé, de egyre nagyobb népszerűségnek örvend a helyi vállalkozások körében. Ez egy olyan ingyenes online marketing eszköz, amely segítségével megjeleníthetjük vállalkozásunkat a Google Térképen. A regisztráció után kitöltjük a felület által kért adatokat, feltöltjük a szükséges fotókat, videókat, megadjuk a szolgáltatásainkat és innentől fogva elindul vállalkozásunk online élete a Google Térkép rendszerében. A Google Cégem felület kizárólag a megadott címhez közeli területen működik, így ténylegesen a helyi vállalkozásokat támogatja.

Összegzés

Számtalan nyomdaipari és grafikai elemmel tudjuk vállalkozásunk felületeit marketing célra használni. Véleményünk szerint a legfontosabb eldönteni, hogy mit szeretnénk kommunikálni a vásárlók felé és ennek megfelelően kell marketing eszközt választani. Ha önnek van egy konkrét elképzelése, de még nem tudja pontosan, hogy miként lehetne a leghatékonyabb módon megvalósítani, keressen minket bátran elérhetőségeinken keresztül. Segítünk abban, hogy költséghatékonyan, profi minőségű nyomdaipari marketing eszközökkel tudja bevonzani a régi és új vásárlóit üzletébe.