Telefon: +36 77-481-768 | E-mail: info@deepfield.hu | Cím: 6120 Kiskunmajsa, Félegyházi út 45.

Régebben a nagyobb cégek kiváltsága volt az egyedi céges pólók, ingek és formaruhák alkalmazása. Néhány éve a kisebb vállalkozások tulajdonosai is rájöttek, hogy a céges pólók használata igazán kifizetendő marketing eszköz. Először is jó reklámhordozó, másodszor jó belső és külső PR eszköz. talán ennek is köszönhető, hogy egyre több kisvállalkozó keres meg minket logó és póló tervezési feladattal. Péntek Csaba asztalos is egy ilyen munkával keresett meg minket.

Péntek Csaba asztalos részére logó és póló tervezés

A projekt

Az első email váltás után egy személyes találkozó keretein belül átbeszéltük, milyen elképzelései vannak Csabának. A megbeszélés során meghatároztuk azt a grafikai stílust, ami az ízléséhez és asztalos szakmájához a legközelebb álló. Az ötletelés során olyan vizuális megjelenést szerettünk volna megvalósítani, mely egységesen felhasználható széles körben, úgy mint weboldalkészítés, névjegykártya, póló, egyéb reklámhordozó és más marketing anyag. Elsődlegesen Csaba egyediséget vettük figyelembe kombinálva munkája iránti elhívatottságával. Törekedtünk arra, hogy ez a két elem minél egyértelműbb megjelenítése valósuljon meg a designon.

Megvalósítás

A részletek után kezdődött a tervezés. Néhány kreatív logó kombináció elkészítését követően, ismét egyeztettünk és tovább finomítottuk a terveket. A tervezés folyamata végül két terv kiválasztásával zárult, melyből mindkettő megvalósításra került. Véglegesítettük, hogy melyik pólóra mi kerüljön a grafikai elemek és a pólók színei alapján.

Céges póló nyomtatás

A projekt utolsó részét képezte a nyomtatás és a nyomat felvitele a pólóra.
Ezt egy speciális módszerrel, transzfer nyomtatással hajtottuk végre. A nyomtatás elkészítése után már csak az átadás maradt hátra. Csaba a kész pólókkal maximálisan elégedett volt. Számunkra pedig nagy örömöt jelentett, hogy sikerült pólóra vinni azt, amit a kezdetekben közösen elképzeltünk.

Céges póló nyomtatása

Mi a Deep Fieldnél, úgy gondoljuk, hogy a céges pólók nyomtatása egy olyan marketing eszköz, amely hatékony és alacsony költségből is kihozható. Ha Önnek egyedi pólóra, logóra esetleg más nyomdai és grafikai munkára lenne szüksége, amivel javítaná cégének arculatát, vagy csak kérdése lenne, kérje ingyenes árajánlatunk.

Kertész László
Deep Field
Nyomtatás és grafika felsőfokon!