Telefon: +36 77-481-768 | E-mail: info@deepfield.hu | Cím: 6120 Kiskunmajsa, Félegyházi út 45.

Ki szereti az egyedi, személyre szabott, lelket melengető szeretettel adott ajándékot? Szerintem nem is szükséges megválaszolnunk a kérdést. Természetesen mindenki. A fent felsoroltak közül mindegyik kategóriának eleget tesz, ha egy közelgő alkalomra egyedileg tervezett nyomtatott vászonképet ajándékozunk. Hosszú ideig kellemes emlékeket ébreszt egy megfelelően kiválasztott fotó a falon, mely megjelenésével, kidolgozásával, vonzza a tekintetet, és egyedi módon ragadja meg a megörökített pillanatot.

Hogyan történik a vászonkép tervezése, nyomtatása?

Vászonkép tervezés egyszerűen, professzionális módon

A tervezés során, az adott alkalomhoz igazítva és az elképzeléseinek legjobban, megfelelő témában készítjük el a grafikai tervet. A küldött fényképet megvizsgáljuk, hogy megfelel-e az elvárásoknak (melyeket megtekinthet az alábbi linken), hogy a nyomtatás kifogástalan minőségű legyen.

Hogyan készítjük el a vászonképeket?

A képek nyomtatása UV álló festékekkel történik, melyek beltéri használat során örök életűek. Hordozó, melyre a képet nyomtatjuk 360 g/m2 vastagságú erős pamut, mely megtartja feszességét az idő múlásával. A keret (vakráma), melyet a gyártás során használunk kiváló minőségű, megbízható forrásból származó fenyő. Tapasztalt keretezőnknek köszönhetően a végeredmény esztétikus és professzionálisan elkészített egyedi vászonkép.

Egyedi megjelenés a lakásban, irodában!

A mai nyomdai technológia lehetővé teszi, hogy egyedileg készített termékeket gyártsunk ügyfeleinknek. Ezáltal széles felhasználási területen tud megjelenni egy adott technológia. Nincs ez másként sem a vászonképek készítésénél sem. Nem csak egyedi alkalomhoz illő képeket álmodhat, hanem díszítheti lakását egyedi nyomtatot művészeti alkotással, mérettől függetlenül. Unalmas, vagy nem talál olyan képet, mely megfelelne elképzeléseinek, vagy ha talál már-már a megfizethetetlen kategóriában, ilyen esetben lehet kézenfekvő megoldás az egyedi vászonkép rendelés. Legyen az iroda, lakás, ház, kiállítás. Elképzelése egyedi formában jelenik meg, ha vászonképként rendeli.

Egyedi megjelenés a lakásban, irodában!

Napjainkban az emberek többsége számítógépen vagy külső tároló egységen tartja fotóit. Számos embertársunk fotópapírra nyomtatja ki a megörökített élményeket. Ez egy igazán jó ötlet, de sajnos hosszú távon a rosszul tárolt fotók kifakulnak. A vászonkép a lakásban örök. Ajándéknak, lakásdísznek is kiváló. Sokan családjukat, gyermekük születését vagy házasságukat örökítik meg ebben a formában. Mi úgy gondoljuk, hogy abban az esetben érdemes vászonképen megjeleníteni egy élményt, ha az életünk egy olyan pillanatát örökítette meg, amit szeretnénk minden egyes nap a szemünk előtt látni.

Ha az Önnek vászonkép tervezésre, kivitelezésre vagy esetleg más nyomdai és grafikai munkára lenne szüksége vagy csak kérdése lenne, kérje ingyenes árajánlatunk.

Kertész László
Deep Field
Nyomtatás és grafika felsőfokon!